OPENINGSTIJDEN

Dagelijks van 16:30 tot 23:00

 

RESERVEREN

Sawadee!

Na oeverloos geduld mogen wij u eindelijk weer ontvangen!!

Wij gaan ons uiterste best doen u weer van onze heerlijke gerechten te laten genieten. 
Uiteraard zijn wij genoodzaakt de maatregelen toe te passen die de overheid vereist.
Uw tafel is 5 kwartier beschikbaar vanaf uw reservering tijd en wij houden uw tafel
maximaal 15 minuten vast.

Let op, wij houden uw tafel 15 min vast!

 

VEELGESTELDE
VRAGEN

Zijn jullie goed bereikbaar met de auto voor afhaal?


Momenteel zijn er veel werkzaamheden rondom het Rembrandtplein omdat de Vijzelstraat is afgesloten. Wanneer u via de Utrechtsestraat aanrijdt tot aan het Rembrandtplein mag u de Reguliersdwarsstraat vanuit daar inrijden tot bij ons voor de deur.
Mocht het door werkzaamheden rondom het Rembrandtplein niet lukken in de buurt te parkeren, dan kunt u het beste even op de “laad en los” plekken gaan staan bij de Amstel.
Deze zijn te vinden ter hoogte van het L’Europe Hotel of aan Herengracht/ hoek Thorbeckeplein. Vanaf daar is het maar 1 minuut lopen.
Zijn jullie een halal restaurant?


Nee, maar onze kip gerechten zijn wel halal.
Kunnen jullie gerechten minder pittig gemaakt worden?


Nee, alle recepturen zijn met zorg samengesteld en bepalen de smaak van een gerecht. Wanneer we hiervan afwijken voor de voorkeur van iedere individuele gast, kunnen wij niet de kwaliteit van smaak, presentatie en familie receptuur waarborgen. Dit alles maakt ons immers zo uniek!
Bezorgen jullie?


Nee, nu het restaurant open is bezorgen wij niet meer.
Kan ik bij Amsterdam-Centrum reserveren voor het restaurant in Laren en/of andersom?


Elke vestiging heeft zijn eigen reserveringssysteem en zijn telefonisch bereikbaar voor reserveringen. Voor het juiste telefoonnummer kijk bij de gewenste vestiging voor de contact gegevens.
Voor hoeveel personen is een hoofdgerecht / voorgerecht?


Elk hoofdgerecht is voor 1 persoon. De voorgerechten bevatten allen 4 stuks en zijn voldoende voor 1 persoon. (Uitgezonderd de Bangkok mix en Bangkok mix de luxe, deze zijn voor 2 personen).
Komt de gebakken rijst bij mijn bestelling?


Nee, gebakken rijst is optioneel en daar betaalt u dus extra voor. Wel worden de hoofdgerechten, indien gewenst, met witte rijst geserveerd.
Kan ik sambal bij mijn bestelling krijgen?


Jazeker en indien gewenst is ook de vissaus met rode/groene pepertjes (Nam prik nam pla) bij te bestellen. Geef het s.v.p. aan bij uw bestelling, zodat we het erbij kunnen stoppen.
Kan ik iets toevoegen aan mijn gerecht?


Alleen cashewnoten kunnen tegen een meerprijs aan het gerecht toegevoegd worden. Iets weglaten uit een gerecht is wel mogelijk.